Керівництво області привітало южненських спортсменів за призові місця на ЧЄ

Южный спортивный

Начальник Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер та голова обласної ради Григорій Діденко привітали южненських призерів чемпіонату Європи, Микиту Зубаля та Марію Зенкіну, з високими спортивними досягненнями. За достойний результат наших спортсменів на міжнародних змаганнях їм вручили від обласної ради наручні годинники. Також подяку від обласної ради отримав тренер молодих чемпіонів – Володимир Веремійчук. Про це у Facebook повідомив 27 липня Григорій Діденко, розмістивши фотозвіт.

«Разом з Олегом Кіпером провели зустріч зі спортсменами, які гідно представили Одещину на міжнародній арені та заслужено піднялись на п’єдестал чемпіонату Європи з вільної боротьби в місті Сантьяго-де-Компостела (Іспанія). Другий рік поспіль майстер спорту України міжнародного класу Микита Зубаль здобуває титул чемпіона Європи. Не менш вражаючими є досягнення спортсменки Марії Зенкіної, яка виграла Всесвітню гімназіаду та завоювала бронзу чемпіонату Європи. Пишаємося спортсменами, які демонструють найкращі цінності нашого краю – наснагу, силу духу та відданість мрії. Разом переможемо!» – написав Григорій Діденко.

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

1 thought on “Керівництво області привітало южненських спортсменів за призові місця на ЧЄ

  1. Муравский Николай Степанович -первый учитель физической культуры, Заслуженный учитель Украины :

    От души поздравляю южненцев Н.Зубаль и Марию Занкину с высокими достижениями на чемпионате Европы.
    Победа наших спортсменов – это ещё одно доказательство и аргумент того, что наши спортсмены поддерживают имидж нашего города, принося ему славу и известность. Я не сомневаюсь, что наши земляки с прекрасного г. Олимпийск будут представлены на Олимпийских играх 2024г. Париже
    в составе сборной Украины. Олимпийское движение всегда будет залогом успеха и двигателем прогресса.

    Поэтому
    Прошу поддержать мнение моё и многих жителей по переименованию г.Южный на г.Олимпийск.
    Какая ещё аргументация нужна???

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.