46 років тому: на ОПЗ нагадали про важливу сторінку історії підприємства (фото)

Украина

Історія Одеського припортового заводу багатогранна та насичена, вона об’єднує події, пов’язані з виробництвом, досягненнями у галузі хімічної промисловості, а також зі втіленням справжньої філософії соціального захисту, турботи про працівників, важливою складовою якої є якісне медичне обслуговування.

У 1977-му році на будівельному майданчику у невеликому вагончику розгорнувся пункт охорони здоров’я з надання першої медичної допомоги. Першою завідувачкою медпункту стала фельдшер Т.Н. Турьєва.  Вже наступного року в корпусі 100/1 були обладнані та відкриті перші лікарські кабінети – процедурний і фізкабінет, прийом вели терапевт і стоматолог.  Таким чином, було закладено основу для перетворення медпункту в сучасний медичний діагностичний центр ОПЗ – повідомляється на сторінці підприємства у Facebook.

«За роки існування медичний центр АТ «ОПЗ» стикався з багатьма викликами, і щоразу фахівці знаходили рішення складних питань, керуючись високими стандартами, професіоналізмом та етикою. Працівники заводу завжди могли розраховувати на своєчасне обстеження, точну діагностику, кваліфіковане лікування. Для цієї мети за багато років у відомчому медичному закладі створено потужну матеріальну базу з власною лабораторією, рентгенкабінетом, сучасним кабінетом з офтальмології, стоматології, тощо.  Медики Одеського припортового заводу в умовах військового часу продовжують виконувати свій обов’язок та дбати про здоров’я працівників», – зазначили на підприємстві.

Головний лікар Медцентру АТ «ОПЗ» Наталя Малащук підкреслила, що підрозділ продовжує удосконалюватися та надавати кваліфіковану медичну допомогу заводчанам. Наразі завершився медогляд, який пройшли більше тисячі працівників заводу.

«У цю визначну дату, яку можна вважати Днем народження медичної служби АТ «ОПЗ», ми бажаємо нашим колегам в першу чергу здоров’я та оптимізму, успіхів у справах, втілення в життя всіх планів, і найбільше – скорішої головної Перемоги України», – зазначили в пресслужбі заводу.

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.