Южненські борці здобули призові місця в змаганнях різних рівнів

Южный спортивный

Южненська Федерація олімпійських видів боротьби на своїй сторінці у Facebok поділилася досягненнями наших юних спортсменів у виїзних змаганнях, які пройшли в грудні. Так, 23-24 грудня селі Зоря Саратського району пройшов турнір з вільної боротьби, присвячений пам’яті орденоносцю Боєву Івану Степановичу. У змаганні взяли участь 193 спортсмени з усієї Одещини. Результати Южненської ДЮСШ: Вишня Григорій – друге місце. Нестеров Микола, Річковський Микола та Бокалюк Вадим показавши велике бажання до боротьби цього разу здобули потрібний досвід для майбутніх перемог.

23-25 грудня в місті Дніпро відбувся традиційний турнір з вільної боротьби до Дня Святого Миколая серед юнаків 2008-2009 р.н. Четверо спортсменів Южненської ДЮСШ взяли участь і у підсумку: Зіяддін Гаїбов посів третє місце, Ноженко Данило посів п’яте місце, Грибонос Даниїл та Трізно Богдан також змагались, але цього разу не змогли зайняти призових місць.

26 грудня в місті Одеса провели відкритий новорічний кубок спортивного клубу «Мангуст» з вільної боротьби серед найменших прихильників цього виду спорту: 2011-2014 р.н. Вихованці Южненської ДЮСШ вибороли на ціх змаганнях такі місця: Бокалюк Вадим – друге місце, Кушнір Назар – третє місце, Чебанюк Маргарита – третє місце, Нестеров Микола – п’яте місце.

«Всі діти на змаганнях отримали солодкі подарунки від Святого Миколая і купу приємних вражень, за що ми дуже вдячні організаторам всіх цих змагань! Южненська Федерація вітає спортсменів, а також їх тренерів: Козарчука Володимира Сергійовича, Мірошниченко Андрія Івановича та Веремійчука Володимира Мусійовича з цими результатами. Також велика вдячність батькам наших спортсменів за всебічну підтримку та керівнику Южненської ДЮСШ Доліпській А.М. Вітаємо Всіх наших вболівальників зі святами і бажаємо мирного неба в Україні. Велика вдячність нашим Воїнам ЗСУ за можливість тренуватись та виступати на змаганнях!», – зазначається на сторінці міської Федерації з олімпійських видів боротьби.

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.