ВАКС вчергове продовжив обов’язки директора порту «Южний»

Украина

Вищий антикорупційний суд продовжив до 13 червня строк дії обов’язків, покладених на керівника порту «Южний», якого підозрюють у заволодінні понад 1,5 млн гривень. Таке рішення 13 квітня ухвалив ВАКС, повідомляє видання «Слово і діло».

Як відомо, йому визначили 1,45 млн гривень застави. На нього поклали такі обов’язки: прибувати за кожною вимогою; повідомляти про зміну свого місця проживання та місця роботи; здати на зберігання закордонні паспорти та утримуватися від спілкування із низкою осіб щодо обставин справи. Прокурор САП просив продовжити дію всіх обов’язків.

«Задовольнити клопотання. Продовжити строк дії обов’язків, покладених на підозрюваного до 13 червня 2023 року», – йдеться в рішенні.

Нагадаємо, НАБУ і САП повідомили про підозру керівнику порту «Южний» та двом його заступникам у заволодінні понад 1,5 млн гривень. За даними слідства, з квітня по серпень 2020 року, попри обмеження, встановлені урядом щодо виплати заробітної плати посадовцям (не більше 47,2 тис. гривень) на період дії карантину через COVID-19, в.о. директора порту «Южний» забезпечив зайве нарахування собі заробітної плати.

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.