У вересні з порту «Южний» експортували більше 66 тисяч тонн агропродукції

Украина

Зернова угода забезпечила можливість суднам безперешкодно виходити з українських портів і доставляти аграрну продукцію в різні куточки світу. Ефективне використання ресурсів та комплексна оптимізація вантажних робіт дозволяють Морському торговельному порту «Южний» забезпечувати позитивну динаміку в опрацюванні зернових вантажів. За підсумками минулого місяця обсяг відвантаження соняшникового шроту склав 51 200 тонн, пшениці – 8 600 тонн та 6 300 тонн кукурудзи.  Всього з початку реалізації Ініціативи про безпечне транспортування зерна та харчів з українських портів біля причалів державного стивідора оброблялося шість суден. Загальний обсяг агропродукції склав 81 127 тонн. Про це 4 жовтня повідомили у пресслужбі порту «Южний».

«Експорт української пшениці, кукурудзи тощо гарантує продовольчу безпеку для світу та позитивно впливає на національну економіку країни. Колектив підприємства орієнтований на максимальний результат у сучасних умовах. Було проведено раціоналізацію технологій обробки зернових вантажів задля підвищення обсягів перевантаження аграрної продукції», – зазначив Олександр Олійник, директор ДП «МТП «Южний».

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.