Судно, яке йшло за зерном в Україну, потрапило в аварію

Украина

Два судна зіткнулись у водах Туреччини, одне з них йшло до України.  У неділю, 16 жовтня, балкер New Horizon зіткнувся з судном Lady Nurgul. Аварія сталась у Мармуровому морі біля Стамбулу, пише Fleetmon, передає Ukrainian shipping magazine. New Horizon прямував в Чорне море до України під завантаження зерном, Lady Nurgul — до Італії. Обидва судна отримали пошкодження та стали на якір. 

  • New Horizon (IMO:9290701) — балкер під прапором Панами. Побудований у 2004 році. Дедвейт — 77834 тонн. Судновласник — Taho maritime (Тайвань). 
  • Lady Nurgul (IMO:9361263) — суховантаж під прапором Панами. Побудований у 2006 році. Дедвейт — 4250 тонн. Судновласник — GN Maritime&Trading (Мальта).

В понеділок, 17 жовтня, у рамках Стамбульських угод з портів Великої Одеси вийшли п’ять суден. Вони доставлять 122,3 тис. тонн української агропродукції до країн Африки, Азії та Європи. До складу каравану увійшов балкер New Liberty, який везе до Кенії 25 тис. тонн пшениці. Балкер Chola Treasure доставить до Пакистану 61,8 тис. тонн ріпаку. Усього з початку реалізації «зернової ініціативи» з портів Одеси, Чорноморська та Південного вирушили 350 суден. Сумарно вони доправили до країн Африки, Європи та Азії 7,8 млн тонн агропродукції. Про це повідомили у пресслужбі Адміністрації морських портів України.

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.