У святкові дні з портів Одещини, зокрема Південного, вийшли 9 суден з агропродукцією

Украина

За святкові вихідні 9 суден експортували 432 тисячі тонн української аграрної продукції для країн Африки, Азії та Європи. Про це повідомляється на сторінці Міністерства інфраструктури України в Facebook. Зокрема, дорогою до Тунісу балкер HONORINE з 27,5 тисяч тонн українського зерна, до Бангладеш відправлений балкер VELVET з 57 тисяч тонн пшениці. Сьогодні в портах “Одеса”, “Чорноморськ” та Південний на 19 суден вантажать 630 тисяч тонн агропродукції. Нових суден на захід під завантаження не очікується.

“У Босфорі 94 судна очікують на інспекцію (69 суден — порожні під завантаження, а 25 — вже завантажені агропродукцією). Російська сторона системно гальмує проведення інспекцій. Суду очікують у середньому більше місяця. Втім, балкер T-Med із пшеницею на борту чекає на інспекцію ще з початку листопада минулого року”, – зазначається в повідомлені.

З 1 серпня з портів Великої Одеси вийшли 620 суден, що експортували 16,5 млн тонн українського продовольства до країн Азії, Європи та Африки.

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.