Порт «Южний» оголосив конкурс дитячого малюнку

Украина

Конкурс дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей» став на підприємстві традиційним. Розуміння дітьми культури безпечної праці, ризиків та загроз життю особливо важливо зараз, під час війни, коли небезпека стала частиною наших буднів. Аналіз різних ситуацій, усвідомлення послідовності дій, їх обговорення сформує бачення малечі та нагадає батькам про необхідність пильної уваги до кожної дії, як на виробництві, так і в повсякденному житті – зазначили в пресслужбі порту. До участі в конкурсі допускаються діти працівників ДП «МТП «Южний» з 6 до 17 років включно.

Умови конкурсу:

  • малюнки повинні висвітлювати тематику охорони праці;
  • розмір зображень – не більше А2, без рамок та наклейок;
  • внизу праворуч необхідно написати назву роботи, прізвище та ім’я автора, дату народження, адресу місця проживання, номер телефону, у якому підрозділі працюють батьки;
  • принести роботи у кабінет №223 (клас охорони праці) до 24 квітня.

Переможці будуть визначені у трьох вікових групах:

1 група – від 6 до 9 років;

2 група – від 10 до 13 років;

3 група – від 14 до 17 років.

«Всі учасники отримають подарунки, а переможці, які посядуть 1, 2 та 3 місце у своїй віковій групі – додатково будуть нагороджені грамотою! Сьогодні нам дуже потрібна надія, віра у найкраще і та дитяча щирість, з якою вони дивляться на світ. Тому конкурс відбудеться та зробить свій внесок у перемогу України», – зазначили в пресслужбі порту.

Фото: пресслужба порту (архів за 2018 рік).

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.