Підприємці зможуть сплачувати податки через Приват24

Украина

Новий функціонал для підприємців у Приват24 передбачає сплату єдиного податку та інших бюджетних платежів. Така можливість зʼявилась для всіх клієнтів ФОПів у оновленій версії мобільного додатку Приват24. Про новий функціонал ПриватБанк повідомив у своєму Telegram-каналі.

«Ми продовжуємо розвиток максимально зручного сервісу для малого бізнесу в Приват24 для фізичних осіб, — говорить Євген Заіграєв. — сьогодні ми зробили ще більш зручними бюджетні платежі всередині звичного для всіх мобільного банку», — йдеться у повідомленні.

Як заплатити податки для ФОП у Приват24

Для створення бюджетних платежів у Приват24 підприємцю треба зайти у меню «Бізнес» — «Платіж до бюджету» та вибрати отримувача і номер рахунку одержувача. Далі у блоці «Дані платежу» треба обрати код сплати податку, вказати суму податку та рахунок, з якого будуть списані кошти. Після перевірки даних залишається підписати платіж за допомогою SmartID.

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.