Виїзд моряків за кордон: Одеська військова адміністрація звернеться до Генштабу

Украина

Одеська обласна військова адміністрація звернеться до Генерального штабу Збройних сил України із пропозиціями до проєкту алгоритму оформлення дозволу для виїзду моряків за кордон. Про це повідомили у пресслужбі ОВА. Під час наради представниками обласної військової адміністрації, обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, Чорноморського міжрегіонального управління Державної служби морського і внутрішнього водного транспорту та судноплавства України, Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України, Професійної спілки робітників морського транспорту України, Українського об’єднання моряків та безпосередньо моряками, було порушено низку проблемних питань, пов’язаних з вищевказаною процедурою.

Адміністрацією судноплавства розроблений та діє порядок отримання підтвердження копій освітніх і кваліфікаційних документів. Проте, незважаючи на вимоги постанови Кабінету міністрів України, територіальними центрами комплектування та соціальної підтримки Одеської області і досі не здійснюється оформлення дозволів.

За результатами наради було прийнято рішення, в чергове, звернутися до Генерального штабу Збройних сил України з наданням пропозицій до проєкту алгоритму оформлення дозволу для пред’явлення на державному кордоні громадянами України, які прямують для роботи на морських суднах та проханням пришвидшити його прийняття.

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.