Екологи Одещини мають намір притягнути РФ до відповідальності за екоцид природи

Украина

Екологи Одещини збирають докази для притягнення до відповідальності Росії, яка своїми військовими діями спричиняє колосальний негативний вплив на дику природу. Так у північно-західній частині Чорного моря з початку війни загинули тисячі дельфінів через використання російськими підводними човнами потужних сонарів, вибухів та пусків ракет. У Національному природному парку “Тузлівські лимани” готують пакет документів, щоб Президент Зеленський видав Указ про створення морського резервату на площі 3000 кв.м. для збереження дельфінів у північно-західній частині Чорного моря, – повідомив доктор біологічних наук Іван Русєв.

Біологи оцінюють втрати дельфінів через війну у понад 50 тисяч особин. Це екоцид природи з боку РФ. Фіксацію загиблих дельфінів проводять не тільки в Україні, а також в Румунії та Болгарії. Одеська обласна прокуратура фіксує ці злочини і має наміри разом з працівниками парку притягнути Росію до відповідальності за екологічні злочини.

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

1 thought on “Екологи Одещини мають намір притягнути РФ до відповідальності за екоцид природи

  1. А европейские ихтиологи выступили с опровержением о 50 тысячах дельфинов. Они заявили, что в Чёрном море нет такого количества дельфинов. И кому верить?

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.