У Федерації баскетболу обговорили перспективи популяризації цього виду спорту на Одещині

Южный спортивный

На цьому тижні відбулась позачергова конференція Одеської обласної Федерації баскетболу, яку з лютого 2021 року очолює Сергій Назаренко. Нагадаємо, що в місті Южному президентом Федерації є Ілля Юрченко (обоє за сумісництвом депутати Южненської міськради).

Сергій Назаренко запросив на засідання начальника Одеської районної військової адміністрації Юрія Крука. На нараді обговорили перспективи розвитку та популяризації баскетболу на Одещині. Про це повідомили в пресслужбі райадаміністрації. На думку начальника Одеської РВА одним із головних напрямів роботи федерації має стати залучення дітей та молоді різних вікових категорій до занять баскетболом, адже це – фундамент розвитку на майбутнє.

«Маємо дійсно величезну історію розвитку баскетболу на Одещині і наш обовʼязок зберегти та примножити всі здобутки, зробити відповідні умови для дітей та молоді, незважаючи на всі складнощі воєнного часу. Минулий сезон баскетбольної суперліги довів, що це можливо, адже обидві одеські команди (і чоловіча, і жіноча) досягли найкращих результатів за останні 20 років: чоловіча команда «БІПА» та жіноча «Інтерхім» стали бронзовими та срібними призерами, тож працюємо далі!» – сказав Юрій Крук.

Згідно з рішенням делегатів позачергової конференції, Юрія Крука обрано членом Президіуму Одеської обласної федерації баскетболу. Також він оглянув Музей історії одеського баскетболу.

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

1 thought on “У Федерації баскетболу обговорили перспективи популяризації цього виду спорту на Одещині

  1. Интересно, они сами помнят президентами чего они являются. Маниакальное увлечение любым видом спорта плодит серость и глупость.

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.