ПриватБанк відправлятиме картки “Новою поштою”: скільки коштує послуга

Украина

Державна фінустанова “ПриватБанк” до кінця поточного року надсилатиме українцям перевипущені чи нові банківські картки “Новою поштою”. При цьому всі фінансові витрати банк візьме на себе. Про це інформує пресслужба банку.

Як зазначають у пресцентрі, клієнти “ПриватБанку”, які перевипустили чинні платіжні картки чи відкрили цифрові картки через сервіс “Приват24”, зможуть отримати фізичну банківську картку через пошту. Так, отримати картки можна або у відділенні, або в поштоматі “Нової пошти”. До кінця цього року послуга буде безкоштовною. Окрім того, невдовзі “ПриватБанк” надасть можливість замовляти доставку банківських карток для громадян, які виїхали за кордон. Клієнти можуть зробити до шести замовлень на рік незалежно від типу банківської картки.

Такі картки доступні для замовлення:

  • “Універсальна”;
  • “Універсальна Gold”;
  • для виплат (зокрема й пенсійна, для соцвиплат тощо);
  • для виплат Gold (зокрема й пенсійна, для соцвиплат тощо).

Днями “ПриватБанк” продовжив термін використання банківських карток ще на 24 місяці. Клієнти можуть їх не перевипускати, адже будуть чинними ще два роки понад термін, який вказано на карті. На “ПриватБанк” припадає близько половини активних банківських карток в країні — 26,6 мільйона. Також держбанк — лідер за кількістю банкоматів та комплексів самообслуговування — 17,1 тисячі із 28,6 тисячі від загальної кількості.

Джерело: economics.novyny.live.

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

1 thought on “ПриватБанк відправлятиме картки “Новою поштою”: скільки коштує послуга

  1. А также, среди новых услуг, возврат к довоенным ставкам процентов по кредитам, списание средств на погашение задолженности по кредитам, никаких индивидуальных подходов. Милая беседа с роботом и многое другое.

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.