Керівництво ОПЗ привітало южненських чемпіонів з вільної боротьби ФСК «Хімік»

Южный спортивный

Спортсмени відділення вільної боротьби ФСК «Хімік» АТ «ОПЗ» разом з головою ФСК Сергієм Чернишовим та тренером цьогорічних чемпіонів України Володимиром Веремійчуком були запрошені 20 квітня у приміщення профспілки заводу для вручення заслужених відзнак від керівництва підприємства. Про це повідомили в пресслужбі ОПЗ. Протягом березня наші борці взяли участь у двох чемпіонатах України – U-17 та U-20, здобули звання чемпіонів, золоті нагороди та увійшли у збірну країни для подальшого виступу на чемпіонатах Європи та світу.

Привітання спортсменів відбулося в урочистій обстановці, нагороди чемпіони отримали від т.в.о. Голови Правління – директора АТ «ОПЗ» Юрія Ковальського та голови профспілки заводу Володимира Дрібнохода. На заході неодноразово лунали слова подяки на адресу керівництва та трудового колективу АТ «ОПЗ» від представників ФСК «Хімік» за ту підтримку, яку надає завод у надзвичайно складній для підприємства ситуації.

“Хочу висловити велику подяку керівництву за те, що не припиняється підтримка спорту та наших спортсменів. Ми розуміємо, наскільки це зараз важко, але й вкрай важливо розвивати нашу молодь. За ними наше майбутнє, і вони вкладають максимум зусиль для досягнення високих результатів сьогодні. Всі троє представників відділення вільної боротьби ФСК «Хімік» АТ «ОПЗ» – чемпіони України, мають високі досягнення у міжнародних змаганнях. Минулий чемпіонат особливий для нас тим, що Марія Зенкіна перейшла у нову вікову категорію і вперше виступала за юніорів. При цьому вона ще є школяркою і виграла чемпіонат U-17 у своєму віці. Пізніше, 29 березня, вперше взяла участь у U-20 та змогла вибороти перше місце попри те, що була дебютанткою у цій віковій категорії та наймолодшою учасницею. Крім золотої медалі важливим підсумком її виступу є те, що вона відібралась на чемпіонат Європи у юніорську збірну, яка є найближчим резервом національної збірної країни.

Щодо виступу наших хлопців, Микита Зубаль вже двічі вигравав юніорські змагання – в цьому році він втретє став кращим серед юніорів країни, у минулому році також став чемпіоном Європи. Ми готувалися, йшли до очікуваного результату, налаштовані були на перемогу. А відкриттям цього чемпіонату став Олексій Харчук, він дуже порадував своїм виступом і золотою нагородою. Олексій пройшов дуже складний шлях до чемпіонства. У фіналі він добився перемоги в напруженому поєдинку з Ростиславом Прусом з Києва. При рахунку 6:6 йому вдалося покласти суперника на лопатки і у підсумку піднятися на найвищу сходнику п’єдесталу. У подальшому в наших планах – готуватись до чемпіонату Європи . І Марія, і обидва хлопці увійшли у збірну і налаштовані на серйозну підготовку й боротьбу за найвищій результат”, – Володимир Веремійчук, тренер-викладач з вільної боротьби ФСК “Хімік”.

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.