Южненські борці завоювали три золотих медалі чемпіонату України

Южный спортивный

З 29 березня по 1 квітня в місті Коростень (Житомирська область) відбувся чемпіонат України серед юніорів і юніорок (2003-2005 р.н.) з вільної роботьби, за результатами якого буде сформована молодіжна збірна команда України, яка представлятиме нашу державу на чемпіонаті Європи. Молодіжна збірна Одещини гідно представила наш регіон, у підсумку чотири чемпіона України, троє з них – южненські спортсмени: Марія Зенкіна здобула «золото» у вазі до 76 кг, Микита Зубаль посів перше місце у вазі до 65 кг і Олексій Харчук виборов золоту медаль у вазі до 70 кг. Ще один чемпіон – спортсмен з Одеси, Микола Ташогло (у вазі до 61 кг). Про це повідомляється на сторінці міської Федерації з олімпійських видів боротьби у Facebook.

«Це рекордний виступ для нашої історії боротьби в Одеській області. Дуже приємно і радісно за успіх наших спортсменів. Ще дуже приємно що з чотирьох, троє чемпіонів – це представники міста Южне (ЮМФОВБ, ФСК «Хімік» при ОПЗ, міський центр «Спорт для всіх»). Олексій Харчук та Микола Ташогло виконали норматив Майстра спорту України!

За крок до п’єдесталу у бронзовому фіналі, але, на жаль, поступившись, п’яті місця посіли: Микита Чебанюк  (м.Южне), Віталій Маленков (м.Одеса) та Надія Драганова (м.Одеса).  Южненська міська федерація олімпійських видів боротьби вітає чемпіонів, їх тренерів, батьків і всіх причетних до цього результату людей, які підтримують, розвивають спорт та вільну боротьбу! Велика вдячність нашим ЗСУ за цю можливість жити, працювати, тренуватись, змагатись та перемагати. Всім нашим щирим вболівальникам «золотий» привіт від наших чемпіонів та іх тренерів! Разом до Перемоги!» – говориться в повідомленні.

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.