Южненська борчиня завоювала «золото» на чемпіонаті України в Києві

Южный спортивный

З 24 по 27 листопада в столиці (в Олімпійському фаховому коледжі ім. Івана Піддубного) відбувся останній цьогоріч чемпіонат України з вільної боротьби серед кадетів U-17 (2005-06 р.н.). Збірна команда Одеської області здобула шість нагород, хлопці завоювали чотири: золото, срібло та дві бронзові медалі, дівчата дві: золоту та бронзову. Тож, до скарбнички спортивних здобутків 2022 року міста Южного додається ще одне «золото» цього чемпіонату України, яке завоювала южненка Марія Зенкіна. Про це повідомляється на сторінці міської Федерації олімпійських видів боротьби у Facebook.

«Загальний підсумок будемо підбивати у грудні, дякувати Богу, нашим талановитим і наполегливим спортсменам, нашим ЗСУ, меценатам, батькам наших спортсменів, керівництву міста, ФСК «Хімік» цей рік був надзвичайно вдалим у спортивних здобутках! Вітаємо Марію, тренерський склад та батьків спортсменки з перемогою на чемпіонаті України. Так тримати й надалі! Всім нашим вболівальникам вдячність за підтримку та віру, яка надихає на нові перемоги!» – говориться в повідомленні.

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.