Борці з Южного здобули комплект медалей Європейського турніру в Бухаресті (фото)

Южный спортивный

Наприкінці травня збірна України з вільної боротьби, у складі якої троє представників ФСК «Хімік» (ОПЗ), взяли участь у Міжнародному турнірі UWW Dumitru Pirvulescu & Vasile Lorga U-20. Змагання проходили у Бухаресті (Румунія) з 26 по 28 травня. Десять золотих, шість срібних та одну бронзову медаль привезли додому наші молоді борці з Румунії. Серед 16 країн наші спортсмени стали найсильнішими, а дівчата – віце-чемпіонками. Про це 30 травня повідомили в пресслужбі ОПЗ.  

Спортсмени з Одещини гідно представили нашу країну у складі збірної і у підсумку зібрали повний комплект медалей:

  • Марія Зенкіна (ФСК «Хімік» АТ «ОПЗ») – 1місце,
  • Микита Зубаль (ФСК «Хімік» АТ «ОПЗ») – 2 місце,
  • Микола Ташогло (Одеса) – 3 місце.

Наш вихованець Олексій Харчук вдало розпочав змагання з перемоги, проте, на жаль, отримав травму та не зміг продовжити боротися. Але тренерській штаб сподівається на скоріше відновлення спортсмена, поновлення тренувань та успішні подальші змагання у продовженні сезону.

Загальнокомандний результат збірної України:

  • Юніори – 1 місце серед 16 країн-учасниць;
  • Юніорки – 2 місце серед 13 країн-учасниць.

«Змагання, що відбулися в Бухаресті, є етапом підготовки до чемпіонату Європи U-20, який відбудеться на прикинці червня в Іспанії. Вітаємо спортсменів та тренерів з високим результатом, бажаємо досягати усіх омріяних вершин у спорті! Дякуємо спортсменам ФСК «Хімік» АТ «ОПЗ» за характер та наполегливість у досягненні мети, дякуємо ЗСУ за можливість тренуватись та захищати честь країни на міжнародній арені! Разом до перемоги!», – говориться в повідомленні пресслужби заводу.

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.