Южненські гандболісти в складі збірної України зробили серйозну заявку на участь в Європейських іграх

Южный спортивный

Чотири представники Одеської області у складі збірної України увійшли в топ-8 на чемпіонаті Європи з пляжного гандболу, який є відбірковим на Європейські ігри-2023. У складі збірної четверо вихованців з Южного: Ігор Копишинський (N7, 26.02.1991), Олександр Цимбалюк (N10, 28.04.2001), Леонід Михайлютенко (N14, 14.06.1994) і Віталій Горовий (N2, 26.05.1997). Про це повідомили в пресслужбі обласного відділення Національного олімпійського комітету України.

Южненські гандболісти серед лідерів збірної: Ігор Копишинський станом на ранок 26 травня на 5-му місці в списку снайперів – 57 очок, а гол Віталія Горового у ворота збірної Греції увійшов у топ-5 моментів за підсумком першого дня змагань. Плей-офф – 27-28 травня.

На Євро-2023 у Назаре (Португалія) розігруватимуться не тільки медалі, але й путівки на Європейські ігри-2023. Їх отримають сім найкращих збірних у підсумковому заліку. Після ігор в групах по дві кращих команди з кожної (всього вісім) виходять в топ-8, де будуть сформовані дві нові групи. А вже після цієї стадії відбудуться ігри плей-офф і визначиться підсумкова класифікація.

Фото: EHF Beach handball.

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.