Зеленський порадив Залужному відправляти воєнкомів з тилу на фронт, – Резніков

Украина

Президент Володимир Зеленський дав рекомендацію Головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному відправляти на фронт воєнкомів із центрів комплектації, а на їхнє місце призначати військових, що отримали поранення. Про це на пресконференції заявив міністр оборони Олексій Резніков у п’ятницю, 28 квітня, передають “Українські новини”.

Резніков зазначив, що вже давно назріла потреба у реформуванні центрів комплектації, тому наразі розвивається оцифрування всіх документів, які там накопичувалися. Також проводяться кадрові рішення стосовно колишніх військкоматів, сказав міністр оборони.

“В центрах комплектації сидять багато людей віками, поросли мохом і коріннями, тому є одна з простих рекомендацій Президента України Володимира Зеленського, він же Верховний Головнокомандувач, він дав серйозну рекомендацію Главкому Валерію Залужному переважну більшість воєнкомів, які давно сидять там, відправляти як військовослужбовців на фронт, а скеровувати на їх місце військовослужбовців, які мають поранення”, – повідомив Резніков.

За його словами, такі військові краще знають потреби армії та як правильно проводити мобілізаційні заходи.

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

2 thoughts on “Зеленський порадив Залужному відправляти воєнкомів з тилу на фронт, – Резніков

  1. Уберет одних, чтобы другие точно также гребли деньги с роботяг, все хотят как одесский военком, хата в Испании, дорогая машина. А что мешало, например 4 года назад их убрать. Это всего лишь болтовня на фоне чудовищных нарушений.

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.