Vodafone запустив послугу для визначення місцезнаходження близьких людей

Украина

Мобільні оператори не зупиняються дивувати своїх абонентів корисними послугами. Адже сьогодні вкрай важливо залишатись на зв’язку зі своїми рідними та друзями. Тому, мобільний оператор Vodafone презентував послугу «Геопошук», яка дозволить визначити місцезнаходження ваших близьких. Оператор запевняє, що послуга працює без зайвих додатків та інтернету.

Послуга присвячена пошуку місцеперебування близьких. Для реалізації цієї можливості використовують технологічні можливості мобільної мережі Vodafone. Щоб дізнатись місцезнаходження вам та вашим рідним не потрібно встановлювати додатки та мати доступ до Інтернету. Вся інформація про місцезнаходження буде передаватись за допомогою SMS. Для цього лише потірбно підтвердження від людини, місцезнаходження якої ви хочете дізнатись. Для цього необхідно:

  • відправити SMS з текстом «Старт» на номер 5500;
  • у відповідь на SMS надати номер телефону людини, дозвіл якої вам потрібно отримати;
  • отримуємо місцезнаходження відправивши на номер 5500 SMS з текстом «Пошук» і номером людини, яку треба знайти;
  • потім ви отримаєте повідомлення з координатами: «Абонент +380ХХХХХХХХХ 31.05.22 о 15:10 знаходився в такому радіусі: і посилання на місцезнаходження».   

Але майте на увазі, що дані передаються з радіусом 3 км. На мапі також буде вказано дата й час місцезнаходження. Ви зможете перевірити місцезнаходження 5 абонентів, а їх дозвіл буде діяти 30 днів. Також абонент, місцезнаходження якого ви перевіряли, отримає SMS-повідомлення з текстом: «Абонент +380ХХХХХХХХХ переглядає Ваше місцезнаходження». Послуга «Геопошук» стала доступною клієнтам з 7 вересня та буде діяти до 24.11.2022 безкоштовно. Послуга діє на всій території України, окрім тимчасово окупованих територій.

Джерело: tehnofan.com.ua.

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

1 thought on “Vodafone запустив послугу для визначення місцезнаходження близьких людей

  1. На дачах в Кошарах ни какой Водафон меня не найдёт. Антенны нет от слова совсем. Позорище!

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.