“Укрпошта” повідомила про запуск нової послуги

Украина

Поштовий оператор “Укрпошта” повідомив про запуск нової послуги з доставки для продавців товарів в інтернеті – “Дрібний пакет PRIME”. Про це повідомляє пресслужба компанії. Як зазначили на пошті, “Дрібний пакет PRIME” зорієнтований на постійних клієнтів, які продають свої товари за кордон через інтернет. Послуга діятиме у 67 країнах у тестовому режимі з 1 квітня, зокрема у Канаді, Великій Британії, Німеччині, Австралії та інших країнах, а у Франції буде доступна з 1 травня.

У компанії додали, що доставка посилок з “Дрібний пакет PRIME” буде дешевшою на 8% порівняно з “Дрібним пакетом рекомендованим”, яким сьогодні користується майже 80% відправників з України. В рамках послуги посилка доставлятиметься до поштової скриньки клієнта без підпису, але матиме пріоритетний порядок обробки в країні призначення. Крім того, відправлення буде відстежуватись у всіх країнах мережі PRIME. З 1 квітня клієнти зможуть оформити “Дрібний пакет PRIME” тільки в особистому кабінеті, оскільки послуга тестуватиметься, а далі її оформлення стане доступним також у системі АРІ та мобільному додатку. Також в “Укрпошті” додали, що з 1 квітня буде скасовано 3% знижки на дрібні пакети в онлайн-сервісах, але накопичувальна система знижок для постійних клієнтів продовжуватиме діяти на “Дрібний пакет” та “Дрібний пакет PRIME”.

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.