У новорічну ніч комендантська година в Україні не скасовується

Украина

У новорічну ніч в Україні діятиме комендантська година, а порядок охоронятимуть поліція і Нацгвардія. Про це в етері телемарафону повідомила речниця голови Національної поліції Мар’яна Рева.

“Люди повинні розуміти, що незалежно від того, який день у нас – святковий чи несвятковий – є певні вимоги комендантської години”, — сказала вона.

Правоохоронці будуть перевіряти документи у людей, а також доставлятимуть їх до відділків поліції для встановлення чи перевірки особи. Рева зазначила, що ті, хто вийдуть на вулицю новорічної ночі, можуть бути притягнуті до відповідальності за порушення комендантської години. За словами Реви, поліція працюватиме в посиленому режимі. В ніч із 31 грудня на 1 січня для охорони громадського порядку залучатимуться не лише поліція, а й бійці Національної гвардії.

Також вона зазначила, що піротехнічні засоби та їх реалізація, їх використання практично на всій території України прямо заборонені і поліція реагуватиме на такі випадки.

Фото: Артем Мисютин

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.