Посилення ППО та відновлення пам’ятників архітектури: як Франція допоможе Одещині

Украина

Начальник Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер провів зустріч із надзвичайним і повноважним послом Французької Республіки в Україні паном Гаелем Весьєром. Очільник ОВА поінформував посла про безпекову ситуацію в Одеській області, щодо постійних терористичних атак РФ по цивільним об’єктам та портовій інфраструктурі Одещини. Про це він повідомив 23 листопада в своєму телеграм-каналі.

Олег Кіпер: «Наголосив, що РФ свідомо нищить порти Одещини, ставлячи під удар продовольчу безпеку всього світу. В контексті цього обговорили питання посилення засобів ППО в регіоні. В результаті проведеної зустрічі також очікуємо залучити додаткову допомогу для регіону та активізувати співпрацю з регіоном Прованс-Альпи-Лазурний Берег (м. Марсель). Пан Весьєр зазначив, що Французька Республіка засуджує російські атаки та готова допомогти Одещині у відновленні культурної спадщини, яка була зруйнована чи пошкоджена внаслідок ворожих ракетних обстрілів».

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.