По всій Україні вводять екстрені відключення світла через російську атаку

Украина

Через черговий російський масований обстріл України по всій країні вводять екстрені відключення електропостачання. Про це повідомив заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко. Він розповів, що екстрені відключення електрики по всій країні впроваджують через прильоти російських ракет в енергооб’єкти в декількох областях. Тимошенко закликає ставитися з розумінням до відключень електроенергії та проблем із водопостачанням та теплопостачанням. Запевняє, що ДСНС, електрики та всі служби вже працюють на місцях влучань. Також заступник голови ОП нагадує, що українці можуть скористатися «Пунктами незламності», які розгорнули по всій країні. В Южному вони облаштовані в ПК “Дружба” та спорткомплексі “Олімп”.

Новий обстріл України

Російські війська зранку 16 грудня знову здійснили масований ракетний обстріл України. Вже відомо про вибухи у кількох регіонах та удари по критичній інфраструктурі. Повідомлялося про вибухи або роботу ППО у Києві, Харківській, Дніпропетровській, Київській, Полтавській, Запорізькій, Миколаївській, Житомирській та Вінницькій областях. У Кривому Розі сталося влучання в житловий будинок. Унаслідок цього двоє людей загинули, щонайменше п’ятеро поранені, серед них двоє дітей — всі в лікарні. 

Через пошкодження енергетичної інфраструктури низка залізничних ділянок у Харківський, Кіровоградській, Донецькій та Дніпропетровській областях знеструмлена. Через це 17 поїздів прямують із затримками на понад 30 хвилин.

Джерело: “Громадське”.

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.