ОПЗ отримає компенсацію за арештований російський аміак

Украина

АТ «Одеський припортовий завод» зберігав та відвантажував заарештований російський аміак. Покупець має компенсувати підприємству витрати. Про це повідомили в пресслужбі Агентства з розшуку та менеджменту активів (АРМА).

«За підсумками реалізації п’яти партій російського аміаку загальним обсягом близько 42 тис. тонн АРМА отримало понад 1,32 мільярда гривень, що у багато разів перевищує надходження від реалізації за всі попередні роки роботи», – говориться в повідомленні.

Останню партію арештованого російського аміаку обсягом 9,7 тис. тонн продали за 254 млн гривень. Водночас покупець має сплатити, окрім ціни, винагороду електронному майданчику, компенсацію держпідприємству АТ «Одеський припортовий завод» за прийом, захолоджування, зберігання та відвантаження сировини, а також ПДВ і митні платежі. Кошти від проданого майна після погодження уряду перерахують на придбання військових облігацій.

Фото: Сергій Антипов.

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.