Одещина технічно готова повернутися до прогнозованих графіків відключень світла

Украина

Енергетики ДТЕК «Одеські електромережі» та НЕК «Укренерго» завершили роботи з перепідключення високовольтних мереж. Це дозволить забезпечити технічну можливість передачі та розподілу електроенергії для Одеси та Одеського району та в подальшому повернутися до прогнозованих графіків відключень. Енергетики працювали всю ніч, щоб якнайшвидше завершити ремонтні роботи та повернути світло в будинки жителів Одещини. Про це 3 лютого повідомили в пресслужбі ДТЕК.

Нагадаємо, в управлінні ЖКГ Южненської міськради 1 лютого нам повідомили, що ситуація з електропостачанням в нашій області складна, але є перспектива, що в кінці цього тижня Одещина повернеться до графіків.

«В п’ятницю, 3 лютого, планується, що будуть розроблені графіки, вони будуть трохи іншими, ніж раніше, буде більш гнучка схема. Проте, на жаль, наступного тижня ми чекаємо на зниження температури повітря, через це навантаження на енергетичну систему може зрости…», – зазначив Дмитро Любівий, заступник міського голови-начальник УЖКГ.

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.