На всіх українських товарах: як виглядатиме нова торгова марка “Зроблено в Україні”

Украина

Постанову щодо популяризації товарів українського виробництва було затверджено Кабінетом міністрів. Уряд також затвердив зображення торговельної марки “Зроблено в Україні”. Її можуть використовувати підприємці безкоштовно. Про це йдеться на урядовому порталі, де й розмішено постанову від 23 лютого 2024 р. № 197.

Використання затвердженого цією постановою зображення торговельної марки державними органами, органами місцевого самоврядування, підприємствами, установами та організаціями незалежно від форми власності здійснюється на безоплатній основі”, — зазначається в постанові.

Міністерство економіки отримало доручення подати заявку на державну реєстрацію торговельної марки, розробити та затвердити технічний стандарт (брендбук) на основі зображення. Також у постанові додана рекомендація державним органам, органам місцевого самоврядування, підприємствам, установам та організаціям незалежно від форми власності використовувати зображення торговельної марки відповідно до технічного стандарту (брендбуку).

Як зазначається, затвердили зображення торговельної марки “Зроблено в Україні” з метою популяризації товарів українського виробництва, сприяння збільшенню внутрішнього попиту на товари національного виробника та підвищення рівня загальної обізнаності української спільноти про національного виробника. 

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

2 thoughts on “На всіх українських товарах: як виглядатиме нова торгова марка “Зроблено в Україні”

  1. А что выпускают у нас в Украине? Купил вчера брусок, нож точить, он оказывается польский. И так далее по списку

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.