На Одещині вводять стабілізаційні відключення електроенергії

Украина

Сьогодні, 25 жовтня, НЕК Укренерго запровадив в Одеській області графік стабілізаційних відключень для всіх – і побутових, і промислових клієнтів, як в місті Одеса, так і в Одеській області. Про це повідомили в Одеській ОВА. Відключення відбуваються і будуть відбуватись в Одеському, Ізмаїльському, Білгород-Дністровському та Болградському районах, а також в Овідіопольській, Любашівській, Ренійській, Балтській та Савранській громадах. Це необхідно для уникнення аварій.

Графік стабілізаційних відключень з переліком районів, населених пунктів та вулиць, за якими можуть відбуватися відключення, найближчим часом буде опублікований на сайті ДТЕК “Одеські електромережі”. Про зміни або скасування графіку відключення, для різних районів міста та області, Одеська ОВА спільно з ДТЕК “Одеські електромережі” додатково інформуватимемо через соціальні мережі.

“Зазначимо, що також трапляються аварії на розподільчих мережах з причин перезавантаження або пошкодження сторонніми особами, через що мешканці області можуть бути без світла. Якщо у вас після відключення за графіком не з’явилось світло більш ніж через чотири години – просимо повідомляти про це через канали комунікації: чат-бот Viber та Telegram, IVR-меню кол-центру, натиснувши 1 − (048) 705 90 90, (068) 750 90 90, (095) 750 90 90, (073) 750 90 90, офіційна сторінка компанії ДТЕК “Одеські електромережі” у Фейсбуці. Енергетики зроблять все необхідне, щоб оперативно усунути аварію та повернути вам світло.

Для того, аби підтримати енергосистему, закликаємо всіх мешканців Одещини споживати електроенергію економно – вмикати енергоємні прилади по черзі, максимально знизити споживання електроенергії зранку з 6.00 до 11.00 та ввечері з 17.00 до 23.00. Також просимо обмежити використання зовнішнього освітлення фасадів офісів, ресторанів, торгових центрів. Це прості кроки, але вони допоможуть знизити необхідність відключень, або кількість відключених будинків. Наразі це найкраща підтримка енергетиків!”, – зазначили в Одеській ОВА.

Нагадаємо, Одеська область з 20 жовтня перейшла у режим економії електроенергії , який ввели по всій території України для відновлення зруйнованої російськими ударами енергетичної інфраструктури.

Фото: В.Курбатов.

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.