Більшість українців скаржаться на погіршення економічного становища, – опитування

Украина

Більша частина громадян України (60%) відчула погіршення власного економічного становища за останні пів року, у 35% – воно не змінилось, лише 5% відчули покращення. Про це свідчать дані опитування соціологічної групи Рейтинг, передає RegioNews. Оцінки становища в Україні загалом гірші: 73% відчули погіршення, 13% – говорять про відсутність змін, 9% – про покращення.

Загалом стан справ в економіці респонденти оцінюють дещо краще, аніж у минулих опитуваннях, проте спостерігається зростання негативних оцінок щодо майбутнього. Так, говорячи про економіку України у майбутньому 29% респондентів очікують покращення, 26% думають, що нічого не зміниться, 32% – очікують погіршення.

Щодо особистої ситуації – 23% сподіваються, що у наступний рік їхнє особисте економічне становище покращиться, 41% вважають, що воно не зміниться, 21% – мають песимістичні погляди щодо цього.

Опитування було проведене 5-7 вересня серед тисячі респондентів в усіх областях, крім тимчасово окупованих територій Криму та Донбасу, а також територій, де на момент опитування відсутній український мобільний зв’язок. Помилка репрезентативності дослідження становить не більше 3,1%.

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

1 thought on “Більшість українців скаржаться на погіршення економічного становища, – опитування

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.