Спортсмен з Южного став призером Кубку України з веслування, який проходив в Умані

Южный спортивный

Протягом останнього тижня квітня в Умані відбулися змагання Кубку України з веслування на байдарках і каное, відбіркові змагання на Кубок світу-2023, що відбудеться наприкінці травня у Познані (Польща). Гідно представили ФСК «Хімік» (АТ «ОПЗ») на цих змаганнях веслувальники з Южного. Юніори потрапили в ТОП-5 та ТОП-10 у своїх вікових категоріях, а Владислав Волошин виборов бронзову нагороду й увійшов у склад збірної – як у молодіжну, де він є лідером, так і в національну. Про це 3 травня повідомили в пресслужбі ОПЗ. У змаганнях Кубку України взяли участь близько 470 спортсменів, які представляли 27 команд із 21-ї області.

«Чергова терористична атака РФ відбулась саме у дні змагань, завдавши руйнувань та гибелі мирних громадян в Умані. Задля безпеки учасників організатори вжили низку заходів під час проведення перегонів. Южненські спортсмени пройшли всі заплановані дистанції Кубку України. Якщо для наймолодших учасників метою яких був досвід, випробування власної майстерності та заявка на майбутнє, то у Владислава Волошина була конкретна мета – медалі та місце у збірній. Наш лідер молодіжної збірної вперше змагався з дорослими спортсменами і виборов собі місце на п’єдесталі. За підсумками змагань Владислав став бронзовим призером на дистанції 1000 м у байдарці-одиночці серед дорослих спортсменів, увійшов в національну збірну України, він також показав найкращий результат серед веслувальників у своїй віковій категорії. У змаганнях на 500 м южненський спортсмен став п’ятим», – повідомили в пресслужбі заводу.

В суботу, 6 травня, змаганнями юніорів відкриється сезон з веслування в Южному. В присутності старших спортсменів та тренерів веслувальники ФСК «Хімік» АТ «ОПЗ» боротимуться за призові місця.

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.