Школярі з Южного завоювали три “золота” в обласному етапі змагань Cool Games

Южный спортивный

В с. Усатове на базі НВК імені П.Д. Вернидуба відбувся обласний етап Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед школярів Cool Games 2023. На старт вийшло понад 150 учнів: І дивізіон (9-10 років), ІІ дивізіон (11-13 років), ІІІ дивізіон (14-16 років). Місто Южне на змаганнях представляли всі три дивізіони школярів Ліцею №3 (Авторська школа М.П.Гузика), які дійшли до фіналу і здобули перемогу (всі три дивізіони посіли перше місце в своїй вікововій категорії). Про успіх своїх підопічних 11 травня повідомила у Facebook завідувачка кафедрою фізкультури АШГ Світлана Вишня. Керівник І дивізіону – Тетяна Рубан, керівник ІІ дивізіону – Світлана Вишня, керівник ІІІ дивізіону – Вадим Захаренко.

«Вдячні директору ДП «МТП» Южний» Олександру Олійнику за надання транспорту та комфортну доставкиу до місця змагань. Під час дороги додому спостерігали за веселкою, яка нас постійно супроводжувала , загадали одне бажання для всіх. Ми вдячні нашим Захисникам та Захисницям за можливість навчатись та брати участь у змаганнях», – написала Світлана Вишня.

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.