Южненські веслувальники здобули медалі на Всеукраїнських змаганнях у Ковелі

Южный спортивный

Одеська команда веслувальників, до складу якої увійшли і южненські спортсмени, на ХХХVІІІ Всеукраїнських змаганнях з веслування на байдарках і каное в Ковелі 23-25 вересня завоювали повний комплект медалей за два дні змагань: золото, срібло і бронзу. Про це повідомила южненська тренерка, мастер спорту з веслування на байдарках і каное Вікторія Капішинська.

Першу золоту медаль здобув Олександр Леонов з Южного на швидкісній дистанції 200 м серед юнаків. На другий день южненець на дистанції 2000 м приніс команді ІІ місце. На дистанції 3000 м серед старших юнаків Даниїл Думанський з міста Чорноморська в напруженій боротьбі здобув ІІІ місце. Серед дівчат-юніорок южненська веслувальниця Мирослава Ковальчук принесла два IV місця. Участь в змаганнях взяли 370 учасників – це  рекордна кількість для цього чемпіонату.

«Хочу подякувати організаторам з Ковеля за чудове проведення і допомогу нашій команді! Вітаємо чемпіонів і призерів та їх наставників Сергія Малькова (Южний) і Ігоря Вескребенцева (Чорноморськ) та бажаємо успіхів і нових перемог у наступних стартах», – написала Вікторія на своїй сторінці у Facebook.

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.