Южненські спортсмени стали призерами чемпіонату України з вільної боротьби

Южный спортивный

В Ужгороді 19-22 січня відбувся чемпіонат України U-23 з вільної боротьби (учасники віком до 23 років). Збірна команда Одеської області здобула одну срібну та три бронзові нагороди, з них дві бронзи завоювали южненскі спортсмени ФСК «Хімік»: Микита Зубаль у вазі до 70 кг, Петро Літвенюк у вазі до 74 кг. Про це повідомляється на сторінці міської Федерації олімпійських видів спорту в Facebook.

«Вітаємо спортсменів та їх тренерів з цим результатом та бажаємо подальших успіхів та професійного зростання! Велика вдячність нашим воїнам ЗСУ за можливість тренуватись та виступати на змаганнях! Віримо в перемогу. Традиційне дякую нашим вболівальникам за підтримку! Крокуємо далі», – говориться в повідомлені.

Збірну команду Одеської області на замаганнях представили 10 спортсменів. До складу команди увійшли чотири вихованці ФСК «Хімік»: Микита Зубаль, Петро Літвенюк, Володимир Козарчук і Олексій Харчук.

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.