Засідання комісії в Южненській громаді: результати обговорення плати за землю

Городская хроника Новости

Сьогодні, 18 квітня, о 15:00, у приміщенні Южненської міськради відбулося засідання спільної наради комісії з врегулювання проблемних питань у сфері земельних відносин та наповнення місцевого бюджету від плати за землю та продажу земельних ділянок на території Южненської міської територіальної громади.

На нараді були присутні: начальниця центрального відділу податків і зборів з юридичних осіб управління оподаткування юридичних осіб ГУ ДПС в Одеській області Наталія Грицюк, голова фонду комунального майна Южненської міської ради Наталія Пітусь, представники юридичного відділу та фінансового управління. Долучився до заходу і депутат Олександр Ануфрієв.

Члени комісії розглянули ключові питання, зокрема стан виконання зобов’язань з плати за землю за 2022 рік відкритого акціонерного товариства «АТП 15142» (20984470). Також було обговорено погашення податкового боргу за зобов’язаннями з плати за землю станом на 1 квітня 2024 року.

У ході засідання було обговорено податкові борги організацій ДП “САНТА ЮГ” (1248,4 тис грн), ОК “ЖТ” ЦЕНТРАЛЬНИЙ КВАРТАЛ” (1064,4 тис грн), ТОВ “СМАРТПОРТ” (2139,5 тис грн), ПП “БЕСТ КОМПЛІТ” (249,9 тис грн) та ТОВ “САНТА” (1234,0 тис грн).

Крім того, був представлений перелік землекористувачів, які отримали рішення про неможливість своєчасного виконання платником податків свого податкового обов’язку станом на 1 квітня 2024 року.

Засідання підкреслило важливість вирішення цих питань для стабільного фінансування місцевого бюджету та розвитку земельних відносин в Южненській територіальній громаді.

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

1 thought on “Засідання комісії в Южненській громаді: результати обговорення плати за землю

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.