В Южному співробітники КП «Екосервіс» висадили 3000 квітів у різних локаціях нашого міста

Городская хроника Новости

Наше місто завжди було у квітах і це дуже тішило око мешканців та гостей. Вперше після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну вдалося виділити невелику суму коштів з бюджету на необхідний мінімум квітів.

«Завдяки проведеному відкритому тендеру у системі Prozorro вдалося заощадити 44 тисячі гривень!
Початкова вартість закупівлі була 169 тисяч гривень, але у тендері перемогла фірма із м.Білої Церкви з пропозицією у 125 тисяч грн. Окрім ціни на квіти, порадувала їхня якість, дуже гідна!», – повідомив директор КП «Екосервіс» Андрій Горівенко

Як розповіла нам майстер зеленого господарства КП Валентина Турлак, робота розпочалася з 6 години ранку. Спочатку розвантажили машину з квітами, а потім розвозили їх місцями висадки.

Близько 8 ранку співробітники комунального підприємства розпочали висадку квітів. Озеленювачі сьогодні висадили 2800 петуній!
Окрім цих квітів, були й інші – лобелії та обрієти. В сквері біля памятника Захисникам України 🇺🇦 справробітники КП «Екосервіс» висадили 800 петуній, в Білоруському – 30 петуній, в Турецькому – 170 петуній, в Грузинському сквері – 300 петуній і 50 обрієт, в сквері кованих фігур – 700 петуній, на площі Перемоги – 800 петуній та 150 лобелій.

Якщо все буде гаразд, восени планується висадка рослин в інших місцях відпочинку мешканців міста. Велике прохання не псувати і не красти квіти!

📸Фото майстера зеленого господарства КП «Екосервіс» Валентини Турлак

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.