«Всі громади мають стояти єдиним фронтом у підтримці військових та населення, суперечки тільки на руку ворогу», – таку думку висловив сьогодні під час візиту на сесію Южненської міської ради начальник Одеської районної військової адміністрації Олександр Гринчак.

Городская хроника Новости

Керівник Одеської РВА підкреслив, що рівень допомоги військовим по Одеському району змінився на краще, навіть громади з маленьким бюджетом активно долучаються, спілкуються з військовими щодо їх потреб та надають усе необхідне.

Також очільник Одеського району зазначив, що завдяки комунікації та діалогу Одеська РВА має гарний результат взаємодії з громадами.

Свідченням є те, що після обговорення на засіданні районної робочої групи «Прозорість і підзвітність» за участю представників ОВА та профільних спеціалістів РВА генеруються спільні та виваженні рішення щодо витрачання бюджетів місцевих коштів.

Працюємо задля Перемоги!

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

4 thoughts on “«Всі громади мають стояти єдиним фронтом у підтримці військових та населення, суперечки тільки на руку ворогу», – таку думку висловив сьогодні під час візиту на сесію Южненської міської ради начальник Одеської районної військової адміністрації Олександр Гринчак.

  1. Ну, Житель, раз ты за свет не платишь, то и график отключений тьебе не нужен.
    Ведь если бы платил, то знал бы, где показания подать и график посмотреть…

  2. Це все зрозуміло, а коли влада зверне увагу на населення? Ціни зростають, зарплати не вистачає, чого ви там чекаєте, 1917 рік? Чи щоб ми усі поїхали?

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.