В Южному відбувся благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ

Городская хроника Новости

Сьогодні, 1 червня, на проспекті Миру в черговий раз відбувся ярмарок на підтримку українського війська (зібрані кошти направлять на придбання авто для 126 ОБР ТРО). Організатор ярмарку- волонтерський штаб “Соловейки”.

Захід стартував о 12:00. На початку проспекту діти грали у спортивну гру флорбол, командний вид спорту, що є одним із різновидів хокею з м’ячем. Його ще називають «хокей у залі»

Здивувала своєю красою фотозона зі штучних квітів та рослин, де кожен міг зробити фото з ними за донат на ЗСУ. Прям на ярмарку можна було ознайомитися з музейними експонатами та особистою колекцією шевронів та нашивок загиблого героя, мешканця нашої громади Геннадія Тихонова.

Як завжди багато смачної їжі та випічки. Були організовані майстер-класи для дітей, батут, солодка вата та поп-корн. Можна було взяти участь у безпрограшній лотереї та придбати вироби ручної роботи.

Дякуємо всім небайдужим мешканцям нашої громади за участь у цьому заході, всім дітям бажаємо гарного відпочинку влітку та віримо у Перемогу!

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

1 thought on “В Южному відбувся благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ

  1. Это хорошо конечно, но у нас учителя последний хрен доедают, мягко говоря. Пора бы им собирать начать на жизнь.

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.