СПОРТИВНИЙ АЗАРТ, БОРОТЬБА ТА ПЕРЕМОГИ: ЯК ВІДСВЯТКУВАЛИ ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ СПОРТСМЕНИ ФСК «ХІМІК» АТ «ОПЗ»

Новости Южный спортивный

Першого червня на веслувальній базі ФСК «Хімік» відбулись змагання серед молодших гру юнаків та дівчат – южненці приймали у себе чемпіонат Одеської області серед веслувальників на байдарках і каное у двох вікових категоріях, 2012/2013р.н. та 2014 р.н.

Усього в цей день узяли участь у змаганнях більше 40 дітей з Одеської області: команда ДЮСШ «Чорноморськ», КДЮСШ- 6, Одеса-1, «Авангард», Одеса-2, ФСК «Хімік» АТ «ОПЗ», ЮДЮСШ. Змагання пройшли на дистанціях 200 та 500 метрів.

Попри складний у всіх сенсах теперішній час, у нас займається багато дітей, талановиті та працьовиті молоді спортсмени, які вже зараз демонструють високий рівень підготовки.
У цьому велика заслуга їх тренерів, Вікторії Капішинської та Ганни Плетень, які знаходять можливості організувати та зацікавити дітей, а за продуктивним тренувальним процесом приходять і успіхи.

Представники южненського веслування, місцевої ДЮСШ та ФСК «Хімік» посіли максимальну кількість призових місць і у піднесеному настрої увійшли у сезон змагань, який у нас щойно розпочався!

Всього южненські веслувальники здобули одинадцять медалей –

🥇

4 золотих,

🥈

5 срібних і

🥉

 2 бронзові.

Відзначимо, що у юних спортсменів у нашому клубі завжди є зразки справжнього успіху, які надихають молодь наполегливо працювати.

Нещодавно вихованець ФСК «Хімік» АТ «ОПЗ» Владислав Волошин (тренери Мальков С., Чернишов С.), на чемпіонаті України, який пройшов в Умані з 23 по 26 травня, здобув перемогу у двох дистанціях –

🥇

 на 500 та

🥇

 на 1000 метрів у байдарці-одиночці. Цей результат дозволив спортсмену відібратись у молодіжну збірну на чемпіонат Європи, який відбудеться наприкінці червня у столиці Словаччини, Братиславі.

Джерело інформаційного матеріалу сторінка Одеський припортовий завод/ Odesa Port Plant у соціальній мережі Facebook

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.