В Южненській громаді з’явився молодіжний простір

Городская хроника Новости

В Южненській громаді з’явився молодіжний простір

Подія, на яку так довго чекала молодь Южненської територіальної громади відбулася сьогодні, 5 квітня. У місті з’явився молодіжний простір, за адресою: проспект Григорівського Десанту, 16 (другий поверх).

Проєкт «Youth Space» громадської організації «Агенція розвитку міста Южного» виконується у рамках грантової програми «ТРИМАЙ», що впроваджується Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) у партнерстві з громадською організацією YouthUp за підтримки Німецького банку розвитку K/W, і буде використовуватися як простір для проведення освітніх і розважальних заходів для молоді Южненської територіальної громади.

На відкритті керівник ГО «Агенція розвитку міста Южного» Ілля Юрченко розповів наскільки важливою є реалізація цього проєкту.

«Ми дуже довго чекали цього. І коли отримали грант на півмільйона гривень були дуже вражені і почали роботу. Швидко знайшли приміщення, облаштували його і сьогодні раді вітати усіх у нашому просторі! Тепер у молоді Южного є можливість збиратися, розвиватися та розважатися», – сказав Ілля Юрченко.

Також він анонсував заходи, які проведуть для молоді вже цього місяця:

  • 7 квітня семінар «Фейк ≠ факт»;
  • 27 квітня семінар з сексуальної освіти (запрошують дівчат віком від 13 до 17 років включно). Спікерка Тетяна Мальцева Єрмак, лекторка ГО «Дівчата». Участь безкоштовна.

Крім того, представив психологиню Юлію Міщиху, яка проводить онлайн та офлайн консультації. Вона на постійній основі практикує тренінги та сесії в освітніх закладах, допомагає побороти тривожність, апатію, порозумітися з батьками та багато іншого.

У кінці заходу Ілля Юрченко та Олена Баранецька, заступниця Южненського міського голови, керівниця управління освіти, підписали меморандум щодо подальшої діяльності молодіжного простору в місті Южному.

На жаль, у нашому місті досі немає офіційного органу – молодіжної ради (депутати кілька разів провалили голосування щодо цього проєкту рішення).
Сподіваємося, що поява молодіжного простору дасть розуміння «шановним» депутатам про необхідність ухвалення рішення про створення молодіжної ради у нашій громаді.

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

13 thoughts on “В Южненській громаді з’явився молодіжний простір

  1. Дітей з закладів освіти ви не отримаєте, навіть не думайте. Бо мабуть для цього той меморандум. Півмільйона гривень на облаштування якийсь халепи, а у той молоді зустрітися немає де. Йдіть в дупу!

  2. Обратите внимание на так званный “меморандум” лист а4 без заглавия без печатей, наверно даже без дат, короче говоря филькина грамота. п.с. почему, когда идет речь о грантах тут же вылазит небритый персонаж иногда даже в вышиваночке.

      1. в одной из южненских групп более 20 фото с мероприятия, в том числе и филькина грамота)))

  3. Наверно Юнисеф думают так – мы могли бы дать Юрченко рыбу и он был бы сыт один день, а если мы ему дадим удочку , то он научится рыбу ловить, и будет сыт всю жизнь. Но это так не работает ).

  4. чему Юрченко может молодежь научить? Как разводить бродячих собак и стучать в СБУ на полоумных пенсионерок?

  5. У Южному досінемає молодіжної ради….. написано. Кому вона потрібна ?
    Сподіваємось , що депутати почують…. про молодіжну ради, напевно ,кажуть. Від кого це? Кому так сильно потрібна ця рада?
    В інтернеті сказано, що фінансування може бути продовжено , якщо буде результат. Цікаво , яких результатів чекають? На що кошти так грантують ,якщо будуть вчити як відрізняти фєйк від правди , яка у кожного своя?
    Вже колись РеПост був. Грантовий проект. Проект. Проект нічого не дав. Не спрацювало. Фінансування нема
    Вони в ОССБ нічого не можуть зробити. Шукають постійно ,ктл що дасть. Як в радянському союзі шукають, хто на суботнік вийде. Щось нове , а систему стару використовують. Тому і молодіжної ради нема. Все старе в нових мозгах. Щось нове потрібно. А нічого нового нема.

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.