В ДП «МТП «Південний» провели масштабне навчання з ліквідації надзвичайної ситуації – гасіння пожежі внаслідок обстрілу

Городская хроника Новости

Організатор – відділ мобілізаційної роботи та цивільного захисту. До тренування залучили загін пожежної безпеки порту, представників органів місцевого самоврядування м.Южне, ГУ ДСНС України в Одеській області та лікарів швидкої медичної допомоги.

«Увага! Небезпечна ситуація! Стороннім покинути територію! Персоналу розпочати евакуацію» – саме з такого оповіщення гучномовця почалася умовна ліквідація пожежі та порятунку людей.

Спеціальна техніка з сиреною на великій швидкості за кілька секунд була на місці.

Лікарі надавали реанімаційну допомогу постраждалим, пожежники – боролися з умовним загорянням. Електриками було вимкнено електропостачання.

Гасіння таких масштабних пожеж починається з локалізації та обмеження розповсюдження вогню на сусідні об’єкти. Це і було забезпечено співробітниками ЗПБ порту, які прибули першими на місце аварії. З трьох сторін вони відсікли палаючий резервуар і забезпечили захист сусідніх конструкцій. Після прибуття підрозділів ДСНС України – підготували та провели пінну атаку для гасіння пожежі.

Уміння та знання кожного співробітника у сфері цивільного захисту стають найважливішою складовою загальної безпеки в порту. Під час війни кожна дія кожної людини має вирішальне значення. Проведення таких тренувань дозволяє працівникам навчитися ефективно реагувати на виникнення пожежі, швидко та організовано евакуювати людей, виявити та усунути джерело загоряння, надати необхідну медичну допомогу.

Джерело інформаційного матеріалу сторінка ДП “МТП “Південний” у соціальній мережі Facebook

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

4 thoughts on “В ДП «МТП «Південний» провели масштабне навчання з ліквідації надзвичайної ситуації – гасіння пожежі внаслідок обстрілу

  1. Это правильно, но вот почему то соседние предприятия с сомнительным капиталом и владельцами ничего не проводят.

  2. Анонім, согласен с тобой. С бродячими собаками в южном беда – светлана компаниец с илией юрченкой устроили им тут курорт, хотя их можно было бы применить хотя бы для разминирования освобождённых территорий (напомню, многие собаки с первых дней на фронте, например пёс патрон)

    1. Алёна. Вы правы на 100% Можно было бы даже и не только собака использовать, но и саму эту Светлану компанеец с Юрченкой и Жданова Серёжу в месте с его женой и дочкой Юлей хоть был бы толк какой то. А потом можно было бы с ними попрощаться. в Дк на площади Борща Украинского при хавать.

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.