Звільнений голова Одеської ОВА Максим Марченко розповів про плани на майбутнє

Украина

Максима Марченка остаточно звільнили з посади начальника Одеської ОВА. Відповідний указ оприлюднено на сайті Президента України. У документі йдеться, що Максима Марченка звільнили згідно з поданою ним заявою. Ексголова Одеської ОВА подякував президенту України за надану можливість керувати «найкращою областю нашої держави».

«Ті, хто мене знає особисто, підтвердять, що у своєму житті сумлінну роботу я завжди ставлю на перше місце. Роботу заради найкращого результату у будь-якій справі – у захисті суверенітету України, в керуванні регіоном. Хочу запевнити всіх мешканців Одещини, хоч і розумію, як важко в це повірити, але все ж таки є керівники, які працюють для людей і заради людей. Вищою оцінкою моєї діяльності є те, коли жителі нашої області писали, або казали: наш Марченко…. Наш», – зазначив Марченко.

Крім цього, він заявив, що оскільки війна триває, вважає за належне робити те, що вміє найкраще – вбивати ворогів і воювати заради майбутнього нашої країни. Марченко хоче повернутися до Збройних Сил України.

«Сподіваюсь, що незабаром я повернусь до своєї улюбленої справи. Але моя душа та серце залишаються назавжди в Одесі. Разом до перемоги. Слава Одещині! Слава Україні!” – каже полковник Максим Марченко.

Фото: пресслужба Одеської ОВА.

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

1 thought on “Звільнений голова Одеської ОВА Максим Марченко розповів про плани на майбутнє

  1. На найвищих державних посадах не повинно бути російських призвіщ Тому що росіяни стратегічні вороги українського народу Всих росіян депортувать туди на їх простори ГЕТЬ РОСІЙСЬКУ МОВУ З УКРАЇНИ

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.