В «Укренерго» розповіли, коли на Одещині мають закінчити відновлення надійності живлення

Украина

«Укренерго» планує до 15 березня завершити основні роботи для відновлення надійності живлення Одеської області. Завдяки цим роботам відключення одного елемента мережі більше не призводитиме до масштабних обмежень споживання. Про це розповів голова правління «Укренерго» Володимир Кудрицький.

Компанія планує здійснювати ці роботи без додаткового обмеження споживачів. Кудрицький також зазначив, що з 28 лютого на Одещині немає відключень — ні через балансові обмеження, ні через мережеві. За його словами, мережа вже здатна пропустити необхідний для міста й області обсяг електроенергії.

Ситуація зі світлом

В Україні припинили планово вимикати світло, оскільки дефіцит потужності в енергосистемі відсутній і наразі не прогнозується. В енергосистемі працюють усі види електростанцій. Імпорт електроенергії здійснюється в незначних обсягах. Ліміти споживання до областей не доводять через відсутність дефіциту потужності в енергосистемі. Однак зі зміною ситуації в енергосистемі та різким зростанням споживання можливі відключення.

Джерело: “Громадське”.

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

1 thought on “В «Укренерго» розповіли, коли на Одещині мають закінчити відновлення надійності живлення

  1. Дтеку надо было за все года хоть один раз поменять капитально все кобеля, а также трансформаторы. А то только тарифы геноцидные и не разу капремонта. Всё старое ещё СССР.

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.