В Одеській ОВА опублікували фото наслідків нічної атаки по області

Украина

Вночі ворог спрямував ударні БпЛА на південь Одеської області. Внаслідок атаки на об’єктах портової та промислової інфраструктури регіону виниклі пожежі, пошкоджено елеватор. На місці працюють всі відповідні служби. Станом на ранок 2 серпня даних про постраждалих не надходило. Остаточні дані та результати бойової роботи будуть від військового командування. Про це повідомили в Одеській обласній військовій адміністрації.

«Чергова ніч війни, чергова ніч роботи нашої героїчної ППО. Захищаємося на максимумі наявних сил. Збито багато «шахедів». На щастя, обійшлося без жертв. На жаль, є пошкодження. Найсуттєвіші – на півдні країни. Російські терористи знову били по портах, по зерну, по глобальній продовольчій безпеці. Усі наші оперативні служби спрацювали ефективно. Світ має реагувати. Коли мішенню є цивільні порти, коли терористи свідомо руйнують навіть елеватори – це загроза всім на всіх континентах. Росію можна й треба зупинити», – написав Олег Кіпер, начальник Одеської ОВА.

В Оперативному командуванні “Південь” повідомили, що під час нічної атаки по півдню Одеської області силами протипровітряної оборони знищено 11 ударних безпілотників типу «Shahed-136».

“Ворог прицільно намагався знищити саме портову інфраструктуру на Дунаї. Продовжуючи тероризувати питання зернової ініціативи вдарив і по елеватору, і по зерносховищу. Суттєвих руйнувань зазнали багатоповерхові адміністративні будівлі”, – говориться в повідомленні ОК “Південь”.

Фото: Олег Кіпер, ОК “Південь”.

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.