“Укрпошта” запровадила 60-відсоткову знижку на доставку посилок

Украина

“Укрпошта” втішила українців зниженням тарифів на доставку посилок. Втім, спеціальна ціна діє лише для відправок до Німеччини. Про це йдеться на офіційній сторінці компанії у Facebook. Українці можуть надсилати посилки до Німеччини набагато дешевше – з 60-відсотковою знижкою. Наприклад, відправити посилку вагою до 3 кілограмів за новою ціною коштуватиме 13,7 долара або 500 гривень. Посилка до 7 кілограмів коштуватиме 21,6 долара або 750 гривень.

“З 1 квітня відправляйте з України в Німеччину за новим тарифом! Він діє як для фізичних осіб, які відправляють щось близьким, так і для українських підприємців, які продають за кордон”, – йдеться у повідомленні.

В “Укрпошті” зазначили, що у вартість транспортування включено адресну доставку кур’єром. При розрахунку вартості доставки враховується лише фактична вага посилки, а оплата проводиться у гривнях за курсом НБУ, який буде встановлений на момент відправлення.

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.