У ВР ухвалили рішення про перенесення щорічних виплат частині пенсіонерів

Украина

Щороку частині пенсіонерів виплачують разову грошову допомогу. У Верховній Раді ухвалили закон про перенесення дати цієї виплати з 5 травня на 24 серпня. Разову допомогу виплачують ветеранам війни та жертвам нацистських переслідувань. Щороку українці її отримували напередодні Дня Перемоги, а тепер виплати будуть приурочені до Дня незалежності України. За відповідний закон №7295 загалом проголосували 279 народних депутатів.

“Щороку до Дня Незалежності України учасникам бойових дій виплачується разова грошова виплата у порядку та розмірах, визначених Кабінетом Міністрів України у межах відповідних бюджетних призначень, встановлених законом про Державний бюджет України”, – наголошується в уточненій порівняльній таблиці.

Автори законопроєкту пропонували змінити дату разової грошової виплати на 14 жовтня до Дня захисників та захисниць України, однак у порівняльній таблиці до другого читання проєкту закону було враховано дату 24 серпня.

Джерело: “На пенсії”.

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.