У Мінрегіоні повідомили, коли в Україні розпочнеться опалювальний сезон

Информ-панорама

Міністр розвитку громад і територій Олексій Чернишов запевняє, що опалювальний сезон в Україні розпочнеться вчасно.

«Опалювальний сезон розпочнеться вчасно, без жодних перенесень та змін! Він почнеться як і планували: як тільки протягом 3 днів середньодобова температура буде нижче +8 °C. Навіть погода на нашому боці», – сказав Чернишов, повідомляє Міністерство розвитку громад і територій.

Він також зазначив, що енергетики відновили електропостачання майже 4 тисяч населених пунктів, які залишилися без електрики внаслідок обстрілів 10-11 жовтня. Станом на вечір 12 жовтня без живлення залишалося лише 8 населених пунктів, роботи там завершать найближчими днями. Нагадаємо, прем’єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що Україна зараз на 88% готова до старту опалювального сезону, а в найближчі тижні буде досягнута 100% готовність.

Як повідомили Yuzhny.info в управлінні житлово-комунального господарства Южненської міськради, на КП «Южтеплокомуненерго» всі заплановані технічні роботи виконані, договори на постачання природного газу укладені, готовність до роботи в осінньо-зимовий період становить практично 100%. Крім того, придбано дизель-генератор для забезпечення безперебійної подачі електроенергії на котельню.

Автор фото: Артем Місютін.

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.