ПриватБанк повернув важливу послугу щодо міжнародних грошових переказів

Украина

Клієнтам державної фінустанови “ПриватБанк” стане комфортніше отримувати міжнародні грошові перекази. Поновлено послугу отримання валютних переказів через термінали самообслуговування. Про це повідомляє видання НВ із посиланням на представника банку Дмитра Мусієнка. Зазначається, що через термінали самообслуговування можна одержати термінові перекази Western Union, MoneyGram, PrivatMoney та RIA.

“Зокрема, без черг та походу до відділень банку, можна отримати грошову допомогу від міжнародних організацій по контрольному номеру переказу”, — розповів він.

Перекази у валюті через термінали самообслуговування можна одержати у валюті на валютну картку та у гривні — на гривневу. Для отримання переказу міжнародної допомоги через термінал самообслуговування потрібно:

  • здійснити авторизацію за допомогою будь-якої картки фінустанови;
  • знайти пункт “Банківські послуги”;
  • натиснути “Отримати грошовий переказ”;
  • обрати платіжну систему;
  • ввести контрольний номер, дані переказу;
  • обрати картку (валютну чи гривневу).

Нагадаємо, ПриватБанк дозволив громадянам купівлю безготівкової валюти, однак за умови відкриття коротких депозитів. Депозити можна відкрити за картковим курсом ПриватБанку — 37,45 гривні за долар. Максимальна сума депозиту не має перевищувати 1 335 доларів, а мінімальна — два долари.

Джерело: economics.novyny.live.

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.