“ПриватБанк” почав списувати гроші з карт: можуть забрати до 50% усієї суми

Украина

Клієнти популярного в країні «ПриватБанку» не на жарт обурені: банк почав списувати кошти з пенсійних карток, В деяких користувачів було знято 50% усієї суми, що зберігалась на картці. Про це повідомляє ресурс tehnofan.com.ua. Це пов’язано з кредитними заборгованостями громадян. Тепер банк має право списувати кошти з будь-якої картки клієнта. Лише з карток соціальних виплат банк стягуватиме 50% від суми. Один клієнт в соцмережі поскаржився, що банк без його відома та доручення абсолютно незаконно переклав більше половини допомоги ВПО за два місяці на повне погашення відсотків за кредитом та сплату обов’язкового платежу, тим самим залишивши українця без засобів для існування. Клієнта банку радує лише те, що сума заборгованості була невелика. Але те, що банк незаконно списав всю суму допомоги ВПО на погашення кредиту, дійсно обурює.

Банк в свою чергу пояснив, що діяв цілком законно. Адже він має повне право стягувати гроші в рахунок оплати кредиту, у тому числі з пенсійної та зарплатної карток. Ці положення прописані у всіх договорах із клієнтами.

«Списання з рахунків на погашення простроченої заборгованості відбувається згідно з умовами та правилами надання банківських послуг, розміщених на сайті банку.  Так, згідно з пунктом 2.1.1.3.1., якщо до 25 числа (включно) календарного місяця… банк у разі настання строків платежів здійснюватиме списання грошей у валюті кредитного ліміту з усіх рахунків клієнта»,— йдеться у повідомленні банку.

Щоб уникнути такого списання, необхідно вчасно вносити щомісячні платежі, не допускаючи прострочень, зазначили у “ПриватБанку”.

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.