Планові та аварійні відключення. В “Укренерго” розповіли, де вимикатимуть світло сьогодні

Украина

У понеділок, 7 листопада, в столиці та ще семи областях України будуть вводити планові та аварійні відключення електроенергії. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву “Укренерго“. Зазначається, що енергомережа ще не може відновити повноцінну роботу після ворожих обстрілів, тому в частині регіонів доводиться запроваджувати відключення, щоб уникнути перевантаження високовольтної інфраструктури. Одеської області на сьогодні в списку немає.

“Тому хочемо попередити українців ще раз – з 6:00 і до кінця доби будуть активними графіки планових відключень м. Київ, Київській, Чернігівській, Черкаській, Житомирській, Сумській, Харківській, Полтавській областях. Області, які потерпатимуть від відключень ніхто не обирав – це наслідок руйнувань енергетичної інфраструктури після атак ракет та дронів”, – сказано у повідомленні.

Сьогодні діятимуть також екстрені аварійні відключення в окремих областях. Їх будуть запроваджувати у випадку, якщо дефіцит буде більшим, ніж закладено в графіки. У випадку запровадження аварійних відключень електроенергія може зникати раніше від плану, а обмеження споживання тривати довше.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський попередив, що РФ може готувати нові масовані удари по українських енергооб’єктах, зокрема із застосуванням іранських балістичних ракет.

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.