Одеський припортовий завод може відновити свою діяльність

Украина

З робочим візитом акціонерне товариство «Одеський припортовий завод» 6 жовтня відвідали голова Фонду державного майна України Рустем Умєров із першим заступником Дмитром Кліменковим та заступником Яною Матієвою. В ході візиту посадові особи зустрілися з керівництвом підприємства. Під час зустрічі т.в.о. голови Правління-директора АТ «ОПЗ» Юрій Ковальський доповів про особливості організації й перспективи роботи заводу та систему заходів щодо охорони й безпеки АТ «ОПЗ» в умовах воєнного стану. Про це повідомили у пресслужбі заводу.

За час перебування на підприємстві гості провели ознайомчу зустріч з керівниками провідних цехів, відвідали територію заводу та переконалися у готовності колективу АТ «ОПЗ» відновити роботу у будь-який час. Також було неодноразово зазначено, що керівництво заводу докладає всіх можливих зусиль для збереження колективу підприємства, адже подальше функціонування заводу буде неможливим без участі кваліфікованих фахівців. Були обговорені всі нагальні питання АТ «ОПЗ», у тому числі і пошук шляхів для виплат заборгованості по зарплатам працівникам підприємства.

Очільник Фонду держмайна України Рустем Умєров підкреслив, що Одеський припортовий завод знаходиться в зоні пильної уваги ФДМУ. Під час спілкування з керівництвом та працівниками заводу він наголосив, що спільними зусиллями буде проводитися пошук шляхів щодо діяльності ОПЗ в умовах війни – повідомили у пресслужбі Фонду держмайна.

Использование материалов разрешается только при условии наличия прямой ссылки на адрес материала на сайте www.yuzhny.info.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и наш аккаунт в Instagram - будьте всегда в курсе наших новостей

Интересные публикации по этой теме:

1 thought on “Одеський припортовий завод може відновити свою діяльність

Залишити відповідь

Не пишите глупости, пожалуйста.